Eftermiddagsmeny
Måndag till fredag mellan 14:00 – 17:00 samt lördag 12:00 – 17:00.
Skaldjur
Blåmusslor
Vitt vin-vitlök-persilja-grädde
Förrätt 145:- Varmrätt 235:-
Färska räkor
Aioli-citron- & jalapenomajonnäs-Bröd
150 gram 145:- 300 gram 265:-
Vitlöksgratinerade havskräftor
Vitlökssmör-sallad-bröd
Förrätt 225:- Varmrätt 405:-
Dillkokta havskräftor
Aioli-majonnäs-bröd
Förrätt 215:- Varmrätt 375:-
Ostron, Fine de Clair
Tre 125:- Sex 235:- Tolv 455:-
Skaldjursfat: Lilla
435:- / 1pers
150gr räkor-3 kokta havskräftor-1 ostron-kokta blåmusslor. Serveras med aioli-majonnäs-prästostpaj-smör-bröd.
Skaldjursfat: Stora
805:- / 2pers
300gr räkor- 6 kokta havskräftor-2 ostron-kokta blåmusslor. Serveras med aioli-majonnäs-prästostpaj-smör- bröd.
Varmrätter
Husets fisk- & skaldjurssoppa
Laxfilé-sej-räkor-blåmusslor-rotfrukter-vitlöksbröd.
Förrätt 119:- Varmrätt 199:-
Sjöbarens fiskgratäng
239:-
Torskfiskfilé-räkor-svamp-vitvinsås-duchessepotatis.
Rökt & gravad lax
299:-
Dillstuvad potatis-hovmästarsås.